Sikringshegn

Har du et område, der kræver et højt sikringsniveau? Det kan f.eks. være udendørsarealer ved institutioner, virksomheder, bilforhandlere, private områder osv.

Vi kan opføre et sikringshegn for dig, der sørger for, at ubudne gæster ikke kan komme ind. Og vi tilbyder dig en bred vifte af forskellige sikringshegn.

Vi opfører det sikringshegn, du har brug for

Hos SHN Hegn har vi erfaring med at opføre alle typer sikringshegn, hvorfor vi med garanti kan opføre et, der passer til dine behov.

Vi kan bl.a. sikre et område med et maskinflettet sikringshegn. For at skabe ekstra sikkerhed kan denne hegntype kombineres med pigtråd. På den måde kan du være helt sikker på, at uvelkomne ikke kan komme ind på området.

Et panelhegn er også et godt valg til steder, hvor ekstra sikkerhed er nødvendigt. Den hegntype er oplagt til udendørssikring ved bl.a. virksomheder. Ud over at hegnet er super effektivt, har det også et enkelt og stilrent udseende, som ikke tager for meget opmærksomhed.

Vi giver dig kvalitet og service

Vores nøgleord er kvalitet og service, og de ord har vi med os i alt, hvad vi gør. Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, og vi går først, når opgaven er udført til perfektion.

Vores kunder er det vigtigste for os, og vi gør vores bedste for at gøre dem glade.

Skal vi opføre et sikringshegn for dig, eller ligger du inde med spørgsmål? Kontakt os endelig. Du kan også skrive dit telefonnummer og dit navn i kontaktformularen til højre, så kontakter vi dig.

Vi glæder os meget til at hjælpe dig.

Ring til os
Skriv til os

MASKINFLET

Vi opfører med glæde et maskinflettet sikringshegn for dig.

LÆS MERE

PANELHEGN

Et panelhegn giver dig en smuk og elegant indhegning af din have.

LÆS MERE

ELEKTRISK SIKRINGSHEGN

Har du et område, der kræver et højt sikringsniveau? Et elektrisk sikringshegn er det oplagte valg for dig.

LÆS MERE

PORTE OG LÅGER

Vi står klar til at opføre dine nye porte og låger.

LÆS MERE

Home » Sikringshegn